GORNIK.SI

Spletna stran gornik – predstavitev

Ta blog in njegova vsebina sovpadata s spletno stranjo www.gornik.si. Sta kot ”etiketa in hlače”. Zato vas vabimo, da si ogledate ponudbo oblačil za alpinizem, gorništvo in pohodništvo; vsebino pa predstavlja spletna stran gornik. To lahko storite s klikom na spodnjo sliko!

V podjetju Gornik Avantura izdelujemo oblačila, ki so prilagojena plezalcem, turnim smučarjem, gornikom in alpinistom. Izdelana so iz vrhunskih materialov, ki omogočajo udobje, trpežnost, zaščito pred vremenskimi vplivi.

Naša osnovna naloga je zagotoviti alpinistom, gornikom, pohodnikom in aktivnim ljudem udobna in funkcionalna oblačila iz najboljših materialov. Izdelki morajo biti narejeni tako, da se bodo prilegali uporabnikom. Ponuditi želimo tehnično opremo najboljših blagovnih znamk in biti uporabnikom v profesionalno podporo glede svetovanja o uporabi posameznih izdelkov.

S svojimi izdelki, ki so plod lastnega razvoja, želimo utrditi in razširiti položaj na domačem trgu. Z novimi izdelki želimo prodreti tudi na mednarodni trg.

 

 

gornik.si
gornik.si

 

 

 

Dodaj odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.